08/08/2011

Trailer voor The Flying Machine

The Flying MachineAnimatie (zowel handgetekende, computer- als stop-motionanimatie) en live action komen samen in The Flying Machine. Dat is een fantasievolle film van Breakthru Films, de Pools-Engelse producent van het knappe Peter & the Wolf. De getekende animatie wordt geregisseerd door Dorota Kobiela, de stop-motionanimatie door Martin Clapp.

De film werd gemaakt naar aanleiding van de 200e verjaardag van de componist Chopin en vertelt het verhaal van een magische piano. Actrice Heather Graham en pianist Lang Lang spelen mee in het levensechte stuk uit het sprookje.

The Flying Machine werd eerder door Tünde besproken toen hij werd voorgesteld op Annecy. De onderstaande trailer werpt in elk geval een nieuwe blik op het muzikale avontuur. De prent gaat in september in première op het Toronto International Film Festival.

Trailer voor The Flying Machine

(Via Catsuka)

Geplaatst door onder Films, Trailers