12/07/2011

Trailer voor tekenfilm Top Cat: The Movie

Top Cat: The MovieDe nieuwe Top Cat-film is gebaseerd op de oude tekenfilmserie van Hanna-Barbera uit de jaren zestig. Anno 2011 komen de karakters opnieuw tot leven in de Spaanse productie Don Gato y su Pandilla (Top Cat: The Movie). De film is zelfs zo gemaakt om in 3D in de bioscoop te verschijnen.

Het is jammer dat de knappe 2D-personages zich soms te duidelijk in een 3D-omgeving bevinden, maar de karakters zien er verder wel goed uit. De film is een Latijns-Amerikaanse coproductie van Anima Estudios (een studio uit Mexico), Illusion Studios (uit een studio uit Argentinië) en Warner Brothers en werd geregisseerd door Alberto Mar.

De nieuwe animatiefilm verschijnt in september 2011 in Mexico en wordt in juni 2012 in de (3D-) bioscoopzalen verwacht in het Verenigd Koninkrijk.

Britse trailer voor Top Cat: The Movie

Spaanse trailer voor Don Gato y su Pandilla

Geplaatst door onder Films, Trailers