15/07/2011

Teaser voor de eerste Berserk-film

Berserk Golden Age Arc I - The High King's EggBerserk is een bekende manga van Kentaro Miuri. Het verhaal speelt zich af in de middeleeuwen en draait om Guts, een man met een gigantisch zwaard en een donker verleden.

Op de stripverhalen werd eerder al een geanimeerde tv-serie gebaseerd van 25 afleveringen. De manga gaat echter verder dan de tekenfilmserie en daarom komt er een volledig nieuw filmproject, gemaakt door Studio 4°C. De Golden Age-arc, die 10 van de tot nu toe 35 gepubliceerde volumes omhelst, wordt opgesplitst in drie tekenfilms.

Onderaan vind je alvast de eerste teaser voor Berserk The Golden Age Arc I – The High King’s Egg, het eerste deel van de trilogie. De film werd geregisseerd door Toshiyuki Kubooka en verschijnt in de Japanse bioscopen in januari 2012.

Teaser voor Berserk The Golden Age Arc I: The High King’s Egg

(Via Berserkfilm)

Geplaatst door onder Films, Trailers