05/06/2011

Teaser voor tekenfilm The Tibetan Dog

The Tibetan DogOnderaan in dit bericht kun je de eerste teaser bekijken voor The Tibetan Dog. Het gebeurt niet vaak dat China en Japan samenwerken, maar deze tekenfilm is daar een zeldzaam voorbeeld van. De film is gebaseerd op een Chinees verhaal en werd geanimeerd door de Japanse studio Madhouse. De regie is in handen van Masayuki Kojima

Na de dood van zijn moeder verhuist de jonge Tenzin samen met zijn vader van de stad naar het Tibetaanse hoogland. Het leven is er hard, maar dat verandert wanneer de jongen getuige is van een gevecht tussen enkele Tibetaanse waakhonden en een vreemde hond met een gouden vacht.

The Tibetan Dog wordt op 28 juni 2011 in de Chinese bioscopen verwacht. De tekenfilm maakt ook deel uit van de officiële selectie van het wereldberoemde animatiefestival in Annecy dat nu plaatsvindt. De film wordt daar elke dag vertoond van 6 t.e.m. 10 juni 2011.

Teaser voor The Tibetan Dog

(Met dank aan Catsuka voor de tip)

Geplaatst door onder Films, Trailers