07/06/2011

Teaser voor tekenfilmserie Blade

Blade (anime)Er staat een vers voorsmaakje van Blade online, een nieuwe tekenfilmserie die in Amerika werd aangekocht door G4. De bekende, Japanse animatiestudio Madhouse maakt voor Marvel Comics niet minder dan vier nieuwe series die gebaseerd zijn op de avontuurlijke stripverhalen. Eerder op onze site verschenen al voorsmaakjes van Iron Man, Wolverine en X-Men.

Eric Brooks (Blade) zint op wraak en gaat op zoek naar Deacon Frost, de vampier die zijn moeder heeft vermoord toen ze zwanger was van hem. Die tragische gebeurtenis zorgde ervoor dat Blade alle krachten, maar niet de zwaktes van een vampier heeft. Blades zoektocht naar Frost leidt hem naar het zuidoosten van Azië. Daar stuit hij op een plot van een groep vampieren die de wereld willen veroveren…

De serie wordt geregisseerd door Mitsuyuki Masuhara (Gungrave, Tenjho Tenge), naar het script van Kenta Fukasaku (Battle Royale).

Teaser voor tekenfilmserie Blade

(Via ComingSoon)

Geplaatst door onder Series, Trailers