22/06/2011

Korte animatiefilm: Be Quiet

Be QuietEen exotisch vogeltje wil zijn lied zingen, maar hij vindt nergens een rustige plaats. De ene keer zijn het brullende kikkers die zijn aria verstoren, de andere keer zijn het kwetterende vogels of blèrende schapen. Op zoek naar een geschikte plek om zijn concert te geven, reist de muzikale vogel de hele wereld rond. Met enkele onverwachte grappen als gevolg…

De korte animatiefilm werd gemaakt door Henry Zhang, een in China geboren animator die nu in Amerika studeert. Hij rondde zijn eerste jaar animatie af aan de Animation Workshop van de UCLA (University of California, Los Angeles). Als dit zijn eerstejaarswerk is, ben ik alvast benieuwd naar wat we later nog kunnen verwachten. Meer informatie vind je op zijn website.

Korte animatiefilm Be Quiet (2011)

(Via ItsArtMag)

Geplaatst door onder Kortfilms, Studentenwerk