29/04/2011

Teaser voor Snowflake The White Gorilla

Snowflake the White GorillaSnowflake The White Gorilla (Copito de Nieve) is een nieuwe film van de Argentijnse regisseur Andrés Schaer (The Hairy Tooth Fairy 2). Het dierenavontuur is een productie van Filmax en enkele andere Spaans-Argentijnse studio’s.

Het verhaal is gebaseerd op dat van Snowflake, een witte gorilla die heel wat nieuwsgierige bezoekers naar de zoo van Barcelona lokte (tot de aap in 2003 overleed aan huidkanker). De legendarische primaat speelt nu de hoofdrol in een Spaanse hybridefilm die computeranimatie met live action combineert.

In de film voelt Snowflake zich niet zo gelukkig tussen alle andere normale apen. Samen met Ailur (een zwarte panter die gereïncarneerd is in het lichaam van een rode panda!) en het meisje Paula wil Snowflake naar een heks die hem normaal kan maken. Maar een bijgelovige jager heeft ook zijn zinnen gezet op de albino gorilla…

Teaser voor Snowflake The Wite Gorilla

(Via Animafilms)

Geplaatst door onder Films, Trailers