20/04/2011

Maffe trailers voor George the Hedgehog (18+)

George the Hedgehog (Jez Jerzy)Jez Jerzy is een nieuwe animatiefilm uit Polen. De film, die de Engelse titel George the Hedgehog kreeg, gaat over de maffe belevenissen van een stekelvarken. George houdt van vrouwen, drank en skateboarden. Allemaal heel normaal dus, tot een gekke wetenschapper hem wil klonen om een popidool van hem te maken. De man huurt twee skinheads in om achter het stekelvarken aan te gaan.

Voor George beseft wat er gebeurt, nemen ze hem te grazen en wordt hij gekloond. Vanaf dan moet hij voor zijn eigen identiteit vechten en neemt hij het op tegen iedereen die zijn reputatie verpest. En alsof hij nog niet genoeg problemen heeft, wil de man van zijn vriendin hem ook nog eens vermoorden.

George the Hedgehog (Jez Jerzy)Pittig detail is dat de film werd gemaakt door slechts veertien mensen. Het verhaal is gebaseerd op de (in Polen erg bekende) stripreeks van Tomasz Leśniak. Die nam voor de film plaats op het regisseursstoeltje en werd bijgestaan door coregisseurs Wojtek Wawszczyk en Jakub Tarkowski.

De film is een productie van Paisa Films en is vorige maand in Amerika begonnen aan het festivalcircuit. Meer informatie vind je op de website van de producent of op deze blog.

Eerste trailer voor George the Hedgehog (Engels ondertiteld)

Recentere trailer voor George the Hedgehog (Jez Jerzy)

(Via Fantastic Fest en Cartoon Brew)

Geplaatst door onder Films, Trailers