29/03/2011

Eerste teaser voor animatiefilm Soul Man

Soul ManDe nieuwe animatiefilm van regisseur Guillaume Ivernel (Dragon Hunters) geeft brave kinderanimaties het nakijken. Soul Man is een futuristische animatiefilm, overgoten met een flinke scheut blaxploitation. De film wordt omschreven als een kruising van klassiekers als Blade Runner en Jackie Brown. Kortom, een sciencefictionverhaal met een menselijke kant.

Een gewezen politie-inspecteur die een teruggetrokken leven leidt, krijgt bezoek van een oude bekende (de sexy Porto Ricaanse meid met het afrokapsel) en ze bracht een merkwaardig pakket mee: een baby die elke seconde ouder wordt.

Soul Man verschijnt in 3D en is een productie van het recent opgerichte Blacklight Movies, al kijkt de Franse studio wel uit naar een internationale samenwerking om de film ook in Amerika en de rest Europa te kunnen verspreiden.

Eerste teaser voor Soul Man

(Via Variety en AM)

Geplaatst door onder Films, Trailers