24/03/2011

Sexy animatie in Smutley – Gettin’ Tail (18+)

Smutley - Gettin' TailMisschien herinner je je dat ene spotje nog wel waarin wc-graffiti tot leven komt en een lulletje op zoek gaat naar een sekspartner. Die video werd, net zoals het onderstaande tekenfilmpje, in opdracht gemaakt van AIDES, een Franse organisatie die zich al jaren inzet om mensen met aids te helpen en te voorkomen dat anderen met het meedogenloze hiv-virus besmet raken.

Smutley – Gettin’ Tail is een komische productie van Passion Pictures en werd geregisseerd door Against all Odds. Het zwart-witte tekenfilmpje doet zowel qua stijl als de nogal expliciete inhoud denken aan de oude, ‘verboden’ cartoons met Fritz The Cat.

Korte animatiefilm Smutley – Gettin’ Tail

(Via Cartoon Brew)

Geplaatst door onder Commercials