21/02/2011

Teaser voor nieuwe tekenfilmserie X-Men

X-Men (anime)De striphelden uit de Marvel Comics komen tot leven in X-Men, een nieuwe animatieserie van de Japanse studio Madhouse. Daarnaast wordt ook gewerkt aan een animeserie rond Blade en kregen Iron Man en Wolverine ook hun eigen reeks, die in Amerika werd aangekocht door G4. In de korte teaser kun je een eerste glimp opvangen van Cyclops, Storm, Beast, Professor Xavier en Wolverine.

Wanneer een van de teamleden overlijdt, komen de bekende X-Men weer bij elkaar. Professor Charles Xavier stuurt de superhelden naar Japan waar Hisako Ichiki werd ontvoerd. Zij is een Japanse mutante (ook wel bekend als Armor). In Japan komen ze tot een confrontatie met de U-Men, een krankzinnige cultgroep die de organen van mutanten steelt. Zo hopen ze hun eigen leger te versterken. De strijd om rechtvaardigheid barst los…

Eerste teaser voor X-Men

(Via Twitch)

Geplaatst door onder Series, Trailers