23/11/2010

Eerste trailer voor Mars Needs Moms

Mars Needs MomsHet verhaal van de nieuwe animatiefilm Mars Needs Moms draait om Milo, een jongen die niet begrijpt waarom moeders zo geliefd zijn over de hele wereld. Moeders zijn toch alleen maar slavendrijvers die je verplichten om je broccoli op te eten? Maar als enkele marsmannetjes op een dag zijn moeder ontvoeren, ontdekt Milo wat zijn moeder echt voor hem betekent en is hij vastbesloten om haar uit de handen van de buitenaardse kidnappers te redden…

Mars Needs Moms wordt geregisseerd door Simon Wells en wordt het laatste motion-captureproject van ImageMovers Digital. De film is gebaseerd op het gelijknamige kinderboek van Berkeley Breathed.

Het nieuwe ruimteavontuur wordt in België in de bioscoop verwacht op 20 april 2011 en in Nederland op 27 april 2011. Mars Needs Moms zal – net als de meeste, recente producties van Disney – ook in 3D verschijnen.

Eerste trailer voor Mars Needs Moms

(Via Stitch Kingdom)

Geplaatst door onder Films, Trailers