05/11/2010

Teaser voor Resident Evil: Damnation

Resident Evil: DamnationGameproducent Capcom en Sony Pictures Entertainment slaan opnieuw de handen ineen om een animatiefilm te maken die gebaseerd is op de Biohazard-games, bij ons bekend onder de titel Resident Evil. De eerste teaser voor de nieuwe animatiefilm is onderaan te bekijken.

Damnation is het vervolg op Resident Evil: Degeneration (2008) en wordt net als zijn voorganger met computeranimatie gemaakt. De film draait ook deze keer weer rond het hoofdpersonage Leon S. Kennedy en de kernwoorden van dit nieuwe verhaal zijn uiteraard nog steeds: virus, horror en survival.

Resident Evil: Damnation verschijnt in Japan in 2012 in 3D in de bioscoop. Amerika en Europa krijgen wellicht meteen een release op dvd en Blu-ray.

Eerste teaser voor Resident Evil: Damnation

Geplaatst door onder Films, Trailers