23/11/2010

Pixars emotionele boodschap: It Gets Better

Tussen de honderden creatievelingen die voor Pixar werken, zitten ook mensen die vroeger werden gepest vanwege hun geaardheid. Voor alle jongens en meisjes die worstelen met hun seksualiteit, heeft de animatiestudio nu een hoopvolle videoboodschap: It Gets Better.

It Gets BetterDe ontroerende videoclip bevat een compilatie met aangrijpende getuigenissen van Pixar-medewerkers. Allemaal hebben ze een verleden achter de rug dat – vergeef me de woordspeling – niet altijd even rooskleurig was.

De clip wordt ingeleid door Darla K. Anderson. Zij is producente van toppers zoals A Bug’s Life, Monsters Inc, Cars en Toy Story 3. De video maakt deel uit van een grote verzameling persoonlijke getuigenissen die je op de website itgetsbetter.org terugvindt.

Videoclip It Gets Better – Love, Pixar

Geplaatst door onder Extra ▾, Videos ▾