02/09/2010

Korte animatiefilm: Jean-Luc (18+)

Jean-LucWanneer de verslaafde gamer Jean-Luc een epileptische aanval krijgt, schreeuwt zijn ongeruste vrouw om hulp door de telefoon. Een miliseconde later staat een atletische dokter voor de deur. Maar wanneer dokter Gordon het hart van Jean-Luc weer aan het pompen probeert te krijgen, doet hij onbewust ook het hart van diens vrouw sneller kloppen…

Jean-Luc is ontsproten aan de maffe breinen van Ugo Bienvenu, Julien Daubas, Fabien Guillaume, Jérémy Macédo, Jean-Baptiste Maligne, Paul Nivet en Arthur Peltzer, zeven derdejaarsstudenten van de Franse animatieschool Gobelins. Wacht niet langer en bekijk de grappige (re)animatie onderaan in dit bericht.

Korte animatiefilm Jean-Luc (2010)

Making-of Jean-Luc

Geplaatst door onder Kortfilms, Studentenwerk