02/08/2010

Teaser voor nieuwe tekenfilmserie Wolverine

De nieuwe tekenfilmserie Wolverine, net als Iron Man oorspronkelijk bedoeld voor de Aziatische markt, werd recent aangekocht door de Amerikaanse zender G4. De reeks bestaat uit twaalf afleveringen van dertig minuten en wordt gemaakt door Madhouse. Die populaire, Japanse studio is bekend van animatiefilms zoals Paprika, Piano no Mori en The Girl Who Leapt Through Time.

Wolverine (anime)Het verhaal is gebaseerd op de strips van Frank Miller (Sin City, Batman: Year One) en speelt zich af in Japan. Daar wordt Logan (Wolverine) uitgedaagd door Shingen Yashida, de beruchte leider van een machtige maffiaclan. Wanneer de vrouwelijke huurmoordenaar Yukio uit de clan wordt gezet door Shingen, komt ze in een moeilijke situatie terecht. Als ze niet door Shingen vermoord wil worden, zal ze hem zelf moeten uitschakelen. Samen met Logan vormt ze een team en zo hoopt het duo wraak te nemen op de wrede maffiabaas.

Onderaan vind je een teaser die een tijdje geleden is verschenen. De Japanse studio werkt naast Iron Man en Wolverine ook aan animatieseries rond The X-Men en Blade.

Teaser voor animeserie Wolverine

(Via Deadline)

Geplaatst door onder Series, Trailers