30/08/2010

Korte animatiefilm: Smoke My Christmas (18+)

Kerstmis in Parijs, ergens onder een eenzame brug. Een koude wind blaast het verfrommelde pakje met de laatste sigaret van een zwerver weg. Wanneer de arme man zijn laatste stukje genot in de kille winternacht achternaloopt, belandt hij in Wonderland…

Smoke My ChristmasSmoke My Christmas is een leuke, korte film die gemaakt werd door Clément Desnos, Jean-David Fabre, Julien Perron, Rémi Salmon en Vincent Vernier, oftewel vijf derdejaarsstudenten van de Franse animatieschool Gobelins.

Het enige minpuntje is het einde van het filmpje dat iets minder abrupt mocht en beter uitgewerkt had kunnen worden. Helemaal onderaan vind je ook nog een korte making-of die een blik werpt op het productieproces van de tekenfilm.

Korte animatiefilm Smoke My Christmas (2010)

Making-of Smoke My Christmas

(Via Lineboil)

Geplaatst door onder Kortfilms, Studentenwerk