26/06/2010

Trailer voor Batman: Under the Red Hood

Naast Batman: Year One, de stripreeks van Frank Miller over de beginjaren van de superheld, brengen Warner Brothers Animation en DC Comics dit jaar Batman: Under the Red Hood uit, een nieuwe animatiefilm over de gemaskerde vleermuis.

Batman: Under the Red HoodDe film wordt geregisseerd door Brandon Vietti (The Batman vs Dracula: The Animated Movie, Superman/Doomsdag, Legion of Super Hero en enkele afleveringen van Batman: The Brave and the Bold).

In de film krijgt Batman te maken met de mysterieuze Red Hood, iemand die net als hij de straten van Gotham City vrij wil maken van criminaliteit. Het grote verschil is dat hij niet dezelfde ethische code volgt, en dus niet vies is van enkele moorden. Alsof de Dark Knight het nog niet druk genoeg heeft, komen ook nog eens de Joker, Ra’s al Ghul en Black Mask om de hoek kijken…

In Batman: Under the Red Hood hoor je de stemmen van Bruce Greenwood (Batman), Neil Patrick Harris (Nightwing), Jensen Ackles (Red Hood), John Di Maggio (The Joker), Jason Isaacs (Ra’s al Ghul), Wade Williams (Black Mask), Alexander Martella (Robin), Jim Piddock (Alfred) en Tom Kane (James Gordon).

De prent wordt in Amerika op dvd en Blu-ray verwacht op 27 juli 2010.

Trailer voor Batman: Under the Red Hood

(Via Chud)

Geplaatst door onder Films, Trailers