13/05/2010

Wallace & Gromit in reclamespot Hand of Dog

Wallace & Gromit - Hand of DogNaast het tijdelijke vennootschap België/Nederland stelt ook Engeland zich kandidaat om het WK voetbal van 2018 te organiseren. De Britten nemen hun kandidatuur heel serieus en de Back the Bid-campagne wordt ondersteund door niemand minder dan Aardmans Wallace & Gromit.

In een nieuwe reclamespot voor de energiemaatschappij npower zien we het bekende duo aan het werk op het voetbalveld. Zelfs 24 jaar na dato dragen de Engelse fans nog steeds de pijnlijke herinnering met zich mee aan het WK ’86 waarin Maradona door zijn Hand of God een einde maakte aan de dromen van het Engelse team. Wallace & Gromit nemen in de tv-spot wraak op Argentinië, deze keer met behulp van de ‘Hand of Dog’.

Het reclamefilmpje maakt deel uit van een reeks exclusieve spots die Aardman ontwikkelt voor npower, onder leiding van reclamebureau VCCP. Op hun officiële website zijn er meer leuke animatiespotjes die het bekijken waard zijn.

Wallace & Gromit in Hand of Dog

(Via The Guardian en Brinkwire)

Geplaatst door onder Commercials