18/04/2010

Korte animatiefilm: Hard Boiled Chicken

Hard Boiled ChickenEr is een ei gestolen! De ouders van het nog ongeboren kuikentje gaan op zoek naar de dief. Iedereen wordt verdacht en ondervraagd, zowel de koe als het paard. In het huis krijgen de kippen te maken met verschillende gevaren…

De korte animatiefilm Hard Boiled Chicken, geschreven en geregisseerd door Arjan Wilschut en geproduceerd door het Nederlandse productiehuis il Luster, staat sinds kort in zijn geheel online. Een leuk verhaaltje verpakt in een knap stukje animatie en een strakke maar sfeervolle vormgeving. Voor wat meer informatie over de makers kun je terecht op de website animationworks.nl.

Credits
Designed by Arjan Wilschut and Pascal Vermeersch
Backgrounds by Pascal Vermeersch
Animation by Pascal Vermeersch, Arjan Wilschut, Viktor Venema
Additional animation by Joost van den Bosch and Erik Verkerk
Animo, editing and FX by Nico van Biljouw
Music by Dick Wilschut
Foley and mix by Jeroen Nadorp (Bob Kommer Studio’s)
Producers: Arnoud Rijken and Michiel J. Snijders

Korte animatiefilm Hard Boiled Chicken (2006)

Geplaatst door onder Eigen bodem, Kortfilms, Nederland