04/03/2010

Eerste trailer voor Legend of the Guardians

Legend of the Guardians: The Owls of Ga'HooleNa Happy Feet vonden animatiestudio Animal Logic en Warner Brothers het wellicht tijd om een film te maken over vogels die wél kunnen vliegen. Het resultaat is Legend of the Guardians, een fantasievol avontuur over uilen. Het verhaal is gebaseerd op de Guardians of Ga’Hoole-boekenreeks van Kathryn Lasky.

Het is de eerste animatiefilm voor regisseur Zack Snyder, die succesvolle titels inblikte zoals Dawn of the Dead, 300 en Watchmen. Hopelijk wordt het volwassen karakter van die films ook bewaard in deze prent. Volgens de producenten bevat de film ingrediënten uit Harry Potter en Happy Feet.

Zoals je in de trailer onderaan kunt zien, belooft Legend of the Guardians een avontuur te worden dat zich hoog boven onze hoofden in de lucht afspeelt. De film gaat, net zoals vele andere, over de eeuwige strijd tussen goed en kwaad. Alleen is de hoofdrol deze keer weggelegd voor een bonte verzameling uilen.

De stemmen van de dieren in de animatiefilm worden ingesproken door bekende en minder bekende namen zoals Hugo Weaving, Helen Mirren, Sam Neill, Jim Sturgess, Geoffrey Rush, David Wenham, Emily Barclay, Abbie Cornish, Emilie de Ravin, Ryan Kwanten, Jay Laga’aia en Miriam Margolyes.

Legend of the Guardians verschijnt in 3D en draait vanaf 29 september 2010 in de Nederlandse bioscopen. De Belgische release volgt op 20 oktober 2010.

Eerste trailer voor Legend of the Guardians

(Via SlashFilm)

Geplaatst door onder Films, Trailers