25/03/2010

Nieuwe trailer voor Despicable Me

Despicable MeEindelijk is er een definitieve trailer opgedoken die meer van het verhaal laat zien. Jawel, achter alle hoogtechnologische – en vooral komische – gadgets zit ook een verhaal (en wat sluikreclame voor NBC).

De animatiefilm is de eerste van Illumination Entertainment en daarom erg belangrijk voor het imago en het voortbestaan van de studio.

Er rust dus heel wat druk op de schouders van regisseurs Pierre Coffin en Chris Renaud. Die laatste heeft gelukkig ervaring als story artist voor de animatiefilms Horton Hears a Who! (2008) en Ice Age: Dawn of the Dinosaurs (2009).

In Despicable Me wil Gru (Steve Carell) bewijzen dat hij de grootste schurk van de wereld is. Daarom bedenkt hij een meesterzet. Hij gaat de maan stelen om te laten zien wat voor een geniale dief hij is. Helaas krijgt hij onderweg concurrentie van zijn eeuwige rivaal Vector (Jason Segel). Om het allemaal nog wat ingewikkelder te maken, ontmoet Gru ook nog eens drie schattige weesmeisjes. Tot overmaat van ramp zien zij in hem de ideale vader…

Verder lenen ook Russell Brand, Kristen Wiig, Miranda Cosgrove, Will Arnett, Danny McBride, Jack McBrayer en Julie Andrews hun stemmen aan de maffe animatiefilm. In Nederland wordt Despicable Me in de bioscoop verwacht op 14 oktober 2010. De release in België volgt later op 27 oktober 2010. De film, die ook in 3D te bekijken is, verschijnt ook onder de Nederlandse titel Verschrikkelijke Ikke en de Rest Kan Stikke.

Nieuwe trailer voor Despicable Me

(Via SlashFilm)

Geplaatst door onder Films, Trailers