26/02/2010

Nieuwe trailer voor How to Train Your Dragon

How to Train Your DragonEr is weer een nieuwe trailer opgedoken voor How to Train Your Dragon. De nieuwe film van DreamWorks Animation is gebaseerd op de populaire kinderboeken van Cressida Cowell en draait om de vriendschap tussen een draak en een jonge Viking.

Deze derde trailer voor de animatiefilm geeft een beter overzicht van het verhaal. Je ziet hoe de jonge Vikingen leren hoe ze de monsters kunnen verslaan. Tot Hiccup , de zoon van de leider, een alternatieve methode probeert en vriendschap sluit met Toothless, een Night Fury, een van de zeldzaamste draken.

Ondanks de kritiek die al over de film verscheen (met betrekking tot de karakters en hun ontwerp), denk ik toch dat dit een leuke animatiefilm kan worden. Dean DeBlois en Chris Sanders, de twee regisseurs, zijn geen groentjes. Het duo maakte eerder al de geslaagde tekenfilm Lilo & Stitch en beide heren werkten aan de animatie en het verhaal van The Lion King, Mulan, Atlantis en Beauty and the Beast.

How to Train Your Dragon (of Hoe Tem Je Een Draak) wordt in Nederland en België in de bioscopen verwacht vanaf 31 maart 2010. De animatiefilm verschijnt ook in 3D.

Derde trailer voor How to Train Your Dragon

Geplaatst door onder Films, Trailers