20/11/2009

Pikante videoclip voor Truckers Delight (18+)

Truckers DelightNeen, Truckers Delight is niet geschikt voor gevoelige of preutse kijkers. Maar wát een animatiefilmpje. Ofwel vind je het helemaal niks, ofwel vind je het originele en ranzige verhaal helemaal geweldig. De onderstaande animatieclip, die werd gemaakt voor het gelijknamige liedje van Flairs, bevat heel wat schokkende beelden en is daarom niet geschikt voor brave zieltjes.

Een maffe trucker wordt ingehaald door een blondje met een stel grote borsten ogen die bij hem in het oog springen. Wanneer ze echter niets van hem moet hebben, zet hij een helse achtervolging in…

Verwacht je in de komende drie minuten aan heel wat foute en expliciete beelden. Door de grote pixels is de clip een ode aan oude 8-bit games van Nintendo en Sega. De spelletjesstijl komt ook terug in de vraagtekens/bonussen die de geile trucker verzamelt in zijn dolle avontuur.

Het duivelse brein achter deze muziekvideo is Jérémie Périn, al kreeg hij ook wat hulp van Laurent Sarfati, Mikael Robert, Etienne Périn en Simon Périn (blijkbaar een familiewerkje). De clip is een productie van 3rd Side Records en Première Heure.

Videoclip voor Truckers Delight van Flairs

(Via Itsartmag)

Geplaatst door onder Videoclips