02/11/2009

Eerste trailer voor How to Train Your Dragon

How to Train Your DragonHow to Train Your Dragon, de nieuwe animatiefilm van DreamWorks Animation (Shrek, Monsters vs Aliens, Kung Fu Panda) kreeg eindelijk zijn eerste trailer. Vandaag maken we voor het eerst kennis met de Vikingen uit het dorp van Hiccup. Dat is de naam van het hoofdpersonage dat zich in de trailer ook even voorstelt.

Als het slungelige zoontje van het dorpshoofd moet Hiccup zichzelf bewijzen tegenover de andere Vikingen. Wat hij echter mist aan spierkracht, maakt hij goed met gekke ideeën. Wanneer hij met een van zijn nieuwe uitvindingen een draak vangt, begint Hiccups avontuur pas écht…

Het verhaal, dat gebaseerd is op een kinderboek van Cressida Cowell, valt voorlopig niet tegen. De film wordt geregisseerd door Chris Sanders en Dean DeBlois. Met wat geluk wordt deze animatiefilm een waardige opvolger van Kung Fu Panda.

Eerste trailer How to Train Your Dragon

Geplaatst door onder Films, Trailers