22/08/2009

Trailer voor The Haunted World of El Superbeasto

The Haunted World of El SuperbeastoEl Superbeasto is een stoere, gespierde worstelaar die alleen maar interesse heeft in exotische danseresjes. Toch krijgt hij het aan de stok met moordlustige gorilla’s, kwijlende zombies en Dr. Satan, een manisch-depressieve wetenschapper die op zoek is naar de perfecte vrouw.

Gelukkig is er Suzi X nog om een handje te helpen. Zij is een sexy, avontuurlijke spionne en bovendien het zusje van El Superbeasto. Samen met haar handlanger Murray, een reuzegrote robot die gek is op Barry Manilow, zullen ze een stokje proberen te steken voor de plannen van de gekke Dr Satan.

Wat kun je verwachten in The Haunted World of El Superbeasto van regisseur Rob Zombie?

The Haunted World of El SuperbeastoRondvliegende ingewanden, afgerukte ledematen, rondborstige personages en afgrijselijke monsters. Kortom, een mix van actie, horror, geweld en humor. Plus de obligate sexy scènes, anders zou het geen Zombie-film zijn. De regisseur van horrorfilms als Halloween en The Devil’s Rejects heeft voor de tekenfilm aardig wat bekende stemmen kunnen ronselen. Naast zijn vrouw Sheri Moon Zombie, weerklinken ook de stemmen van Rosario Dawson, Paul Giamatti, Danny Trejo en Bill Moseley in de prent.

Een bioscooprelease is er in de lage landen niet, maar de dvd- en bluray-release worden in Amerika verwacht op 22 september 2009 en de film kan al besteld worden via verschillende onlinewinkels.

Trailer voor The Haunted World of El Superbeasto

(Via ElSuperBeasto)

Geplaatst door onder Films, Trailers