05/07/2009

Trailer voor Cloudy with a Chance of Meatballs

Cloudy with a Chance of MeatballsHet blijft lekkers uit de lucht regenen bij Sony Pictures Animation (Monster House, Surf’s Up). Onderaan in dit bericht vind je de leuke trailer voor de nieuwe animatiefilm van regisseurs Phil Lord en Chris Miller.

In Cloudy with a Chance of Meatballs maakt uitvinder Flint Lockwood na honderden mislukte creaties eindelijk iets dat de wereld in één klap verandert: een geweldige machine die ervoor zorgt dat het voortaan hamburgers, wafels, gehaktballen en ijsjes regent. Maar zijn uitvinding blijkt achteraf toch niet zo fantastisch en Flint zal de hulp van zijn aapje Steve en weervrouw Sam nodig hebben om de wereld te behoeden voor een grote ramp…

Het Regent Gehaktballen valt in de Belgische bioscopen neer vanaf 28 oktober 2009, in de Nederlandse pas vanaf 3 december 2009.

Trailer voor Cloudy with a Chance of Meatballs

Geplaatst door onder Films, Trailers