15/07/2009

Eerste teaser voor Despicable Me

Despicable MeGru is een meesterdief waar je u tegen zegt. Alles wat kostbaar is, is niet veilig voor zijn vlugge vingers. Een eeuwenoude piramide stelen? Daar draait hij zijn hand niet voor om. Zijn volgende geplande diefstal is er dan ook eentje van formaat: de maan. Met behulp van allerlei hoogtechnologische snufjes zoals stralen die je laten krimpen of bevriezen, is niets of niemand veilig voor de dief (wiens silhouet erg goed lijkt op dat van de filmmaker Alfred Hitchcock).

Tot Gru op een dag drie weesmeisjes ontmoet. Maar Margo, Edith en Agnes zijn niet op zoek naar een gemene dief. Het enige wat ze zoeken is een vader en wat hun betreft is Gru de geschikte kandidaat…

Despicable Me wordt de eerste animatiefilm van Illumination Entertainment, geregisseerd door Pierre Coffin en Chris Renaud. Die laatste werkte eerder ook al mee aan Robots, Ice Age 2 en Horton Hears a Who. Onder alle stemmen is die erop los kwetteren is die van Steve Carell (Over the Hedge, Horton Hears a Who) vast de bekendste. De komiek neemt dan ook de hoofdrol van Gru op zich. Verder hebben ook Julie Andrews, Will Arnett, Kristen Wiig, Russell Brand, Jason Segel, Miranda Cosgrove, Jemaine Clement en Jack McBrayer hun stembanden voor de animatiefilm gesmeerd.

Onderaan vind je de eerste teaser (in de vorm van een clip uit de film). Despicable Me verschijnt in het najaar van 2010 in de bioscoop.

Eerste teaser voor Despicable Me

Geplaatst door onder Films, Trailers