13/06/2009

Korte animatiefilm: Deadline

DeadlineVoor iedereen voor wie de zomervakantie nog niet is begonnen, en er nog deadlines (of tentamens) gehaald moeten worden: een stop-motion filmpje getiteld Deadline.

De maker van het filmpje, ouderejaarsstudent Bang-Yao Liu aan het Savannah College of Art and Design, zegt dat hij op het idee voor dit filmpje kwam doordat hij elke keer als hij het druk had, zichzelf zag vechten met deadlines en post-its. Nou, dit filmpje laat duidelijk zien dat hij dat gevecht gewonnen heeft!

En denk nu maar niet dat jij de enige bent die het zwaar heeft: de making-of laat ons zien dat het maken van dit filmpje drie maanden aan voorbereiding, vier dagen filmen en meer dan 6.000 post-its heeft gekost!

Korte animatiefilm Deadline

Making-of van Deadline

Geplaatst door onder Kortfilms, Studentenwerk