28/04/2009

Korte animatiefilm: Anchored

AnchoredAnimator Lindsey Olivares studeert aan het Ringling College of Art and Design aan de kust van Florida in de Verenigde Staten. Anchored moet haar animatiekunde bewijzen en dat doet het ook. Het filmpje voelt erg schilderachtig aan en de ongewone manier waarop ze de schrijfmachine en de woorden gebruikt om de personages te laten communiceren is leuk bedacht.

De ene afbeelding waarmee het allemaal begon vind je hierboven. Het idee voor het filmpje groeide en vele sketches en probeersels later werd Anchored geboren. Op haar website vind je nog meer kunstwerkjes en haar blog bevat een mooi overzicht van haar andere animatieprojecten. Anchored bevat muziek van Mika (je hoort het nummer Happy Ending).

Korte animatiefilm Anchored

Geplaatst door onder Kortfilms, Studentenwerk