05/02/2009

Tom & Jerry binnenkort op het grote scherm?

Tom and JerryDe reporters van Variety deelden net mee dat Warner Brothers plannen maakt om van Tom & Jerry een live action film te maken met de kat en de muis als computer gegenereerde karakters.

Het plan is een Tom & Jerry animatiefilm te maken die uit de doeken doet hoe Tom en Jerry elkaar het eerst ontmoeten en waarom ze rivalen worden. Wanneer ze echter verloren raken in Chicago worden ze gedwongen om samen te werken en zo hun weg naar huis terug te vinden.

Naast Tom & Jerry heeft Warner ook nog de rechten in handen van enkele andere Hanna-Barbera tekenfilms. Van enkele van deze tekenfilms, met name The Jetsons en Yogi Bear, wordt momenteel ook geprobeerd een adaptatie te maken voor het grote scherm.

Geplaatst door onder Films