07/09/2008

Trailer voor First Squad: The Moment of Truth

First Squad: The Moment of TruthHet Japanse Studio 4°C (Tekkonkinkreet, The Animatrix, Mind Game, Gotham Knight) heeft samengewerkt met het Canadese Molot Entertainment om de nieuwe tekenfilm First Squad: The Moment of Truth te maken.

First Squad is een geanimeerd verhaal met fantasievolle elementen dat zich afspeelt in Rusland tijdens de Tweede Wereldoorlog. Centraal staan vijf jongeren die deel uitmaken van een militaire eenheid met paranormale gaven.

Het belooft een mooie combinatie te worden van Russische invloeden, vroege 20e eeuwse architectuur en Japanse animatiestijl. Molot werd speciaal opgericht om deze film te maken: zij verzorgden het concept, design en een deel van de financiering.

De film spreekt mij persoonlijk niet direct aan, omdat ik nu eenmaal niet de grootste anime/manga fan ben. Maar ik zou het eventueel toch wel een kans geven vermits Studio 4° mij nog niet direct teleurgesteld heeft, mede dankzij hun visuele pracht en naar mijn gevoel minder overdreven animestijl (hoewel die in de film precies wel meer naar boven komt).

De trailer heeft alvast het gevoel en de stijl mee, nu nog afwachten of het verhaal ook echt de moeite waard is.

Trailer voor First Squad: The Moment of Truth

(Via Cpluv)

Geplaatst door onder Films, Trailers