21/07/2008

Toscaanse charme in trailer Giacomo’s Secret

Giacomo's SecretGiacomo’s Secret is een veelbelovende 2D animatiefilm van Animagic Films, een animatiestudio uit Madrid, Spanje. Sergio Pablos (animator Tarzan, Treasure Planet) neemt de regie op zich. De karakters werden ontworpen door Borja Montoro.

Toscane, 1948: Giacomo is een kleinschalige oplichter, die met behulp van een oude legende over een middeleeuwse ridder, er keer op keer in slaagt de plaatselijke bevolking hun welverdiende geld te ontfutselen…

Op een dag maakt hij een grote fout door de trotse politie-inspecteur Capoferro op te lichten. Met de wet op zijn hielen, botst Giacomo op de kleine Nino, een 7-jarige weesjongen met enkel een foto van een kapitein en schip in zijn bezit. Nino is ervan overtuigd dat dit zijn vader is en met een potentiële beloning voor ogen, gaat Giacomo samen met de jongen op zoek naar de mysterieuze man…

Het Toscaanse landschap zorgt voor een prachtige setting, zoals je in onderstaande achtergronden kan zien. Meer informatie, tekeningen en personages vind je op de officiële site. Let op voor spoilers: de synopsis staat volledig online, inclusief het einde! Een releasedatum is niet bekend.

Karakterdesign voor Giacomo’s Secret

Trailer Giacomo’s Secret

Geplaatst door onder Afbeeldingen, Films, Trailers