15/04/2008

Submarine Channel

Submarine ChannelSubmarine is een productiehuis dat naast film en games zich ook bezig houdt met animatie. Zo maken ze bijvoorbeeld web-animaties en series voor tv.

Naast hun nieuwspagina hebben ze ook nog de Forget the Film, Watch the Titleswebsite, die net nog enkele nieuwe sequenties op hun site hebben gezet, waaronder een Pink Panther en Ca se Soigne van Studio Deubal (geïnspireerd op Oskar Fischinger’s werk, die ook mee werkte aan Fantasia).

Maar naast die twee sites hebben ze ook nog Prettycoolpeopleinterviews! Dat is een website vol schitterende interviews met filmmakers, animators, designers, enz (o.a. Olivier Marquezy van Studio Deubal en Valerie Pirson die de animatie verzorgde in The Science of Sleep) ook enkele animators van titelsequenties op Forget the Film, Watch the Titles worden hier geïnterviewd. Allemaal MUST SEE interviews, en dat dankzij onze vrienden van Submarine Channel!

(Met dank aan Remco voor de info)

Geplaatst door onder Links