11/06/2006

The Ant Bully probeert ons nog eens lekker te maken

The Ant BullyDe release van de ene animatiefilm, lijkt vaak reden voor de andere om snel een een nieuwe trailer uit te brengen. Warner Bros. heeft (zo’n beetje tegelijk met Cars) een nieuwe trailer uitgebracht van The Ant Bully.

Nog meer dan hiervoor, krijg je het idee dat je naar een kruising van A Bug’s Life en Honey, I Shrunk The Kids zit te kijken. Maar dan met aanmerkelijk minder fraaie animatie dan A Bug’s Life.

Wèl met heel wat beroemde stemmen: Julia Roberts, Nicolas Cage en Meryl Streep. Onbegrijpelijk eigenlijk dat zulke sterren niet op een wat originelere animatiefilm wachten. The Ant Bully werd geregisseerd door John A. Davis (Jimmy Neutron: Boy Genius).

Nieuwe teaser voor The Ant Bully

Nieuwe trailer voor The Ant Bully

Geplaatst door onder Films, Trailers