23/04/2006

Twee trailers voor Brother Bear 2

Brother Bear 2Ik vond Brother Bear nou niet zo’n geweldige film dat ik er graag een sequel van zie. Toegeven: de scène met de twee elanden die liggend op een mammoet ‘ik zie ik zie wat jij niet ziet’ spelen terwijl er in het hele landschap maar één boom te zien is, is briljant. Misschien wel één van de geestigste animatiescènes ooit. Ik geef toe: als in Brother Bear 2 ook één zo’n hilarisch stukje zit, dan is dat de hele sequel al waard. We zullen het moeten afwachten.

Ondertussen kun je hier twee trailers voor Brother Bear 2 bekijken (met een zeer prominente rol voor de twee elanden… dat zit alvast goed!). Als je de dvd’s van Bambi II of Lady and the Tramp hebt, dan ken je ze trouwens al. De bestanden zijn van hoge kwaliteit, dus het downloaden kan even duren.

De sequel van Walt Disney verschijnt 29 augustus op dvd.

Twee trailers voor Brother Bear 2

Geplaatst door onder Films, Trailers