16/02/2006

Animatieblog open voor het publiek!

Een heuglijke dag! Vandaag is deze blog geoScrat uit Ice Agepend voor het grote publiek! De afgelopen weken draaide mijn blog al ‘onderwater’; alleen zichtbaar voor een klein groepje mensen. Heel wat interessante onderwerpen passeerden de revue:

Ik vroeg me af of de enorm intrigerende film A Scanner Darkly met Keanu Reeves eigenlijk wel animatie is, vol verbazing constateerde ik dat elke CG-animator kennelijk ooit in zijn leven een mierenfilm moet maken (getuige de komst van The Ant Bully), met nog meer verbazing stelde ik vast dat Pixar en DreamWorks hun animatie-oorlog gewoon voortzetten door allebei met een film over een rat te komen (Flushed Away en Ratatouille), en enigszins bezorgd merkte ik op dat er op dit moment zoveel animatiefilms gemaakt worden dat sommige studio’s over de kop zullen gaan.

Trailers

En naast dat alles waren er ook een aantal linkjes naar nieuwe trailers en andere filmpjes. Bijvoorbeeld de hilarische trailer van Happy Feet. Als je in één klap up-to-date wilt zijn over wat er in de animatiewereld speelt, browse dan eens door het archief. En post een opmerking waar je maar wilt!

Geplaatst door onder Animatieblog